КОЛЕКТИВНО ДОМУВАЊЕ - ул. ДАСКАЛ КАМЧЕ СКОПЈЕ

ПОДРЕДЕНО НА СВЕТЛО.РИТАМ,ФОРМА, БОЈА

Создадовме препознатлив стил и принцип на решавање на темата колективно домување.

  • SHARE:

Ѕидот е всушност прозор.

Просторот надвор и просторот внатре се надополнува. Современите материјали и технологија го овозможува ваквиот приод. Стандардите за термика и акустика се дури и над бараните од пропишаните кога се следат производителите со нивните најнови достигнувања.

Првиот медиум, буквите

ул „ДАСКАЛ КАМЧЕ“ број 1, СКОПЈЕ

... ВИДЕО ...

ПОДАТОЦИ ЗА ОБЈЕКТОТ

За повеќе информации притиснете ТУКА

ЗА СТАНАРИТЕ

Ако имате потреба од некаков документ поврзан со Вашата недвижност купена од Кубус, притиснете ТУКА

  • SHARE:

ОД АЛБУМОТ

Any Question at

+389 2 2040319
+389 2 2040726
+389 75 282808

Mon-Fri

7.30h – 15.30h (CET)

Send your mail at

cubus@cubus.com.mk