we are waiting you

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ СО КОМПАНИЈАТА

Канцелариите на тм – Скопје отворени се секој работен ден од 7:30ч. до 15:30ч.

Архивата работи:
Понеделник до Четврток од 7:30ч. до 15:00ч.,
Петок од 7:30ч. до 12:00ч.

Доколку имате било каква потреба (…пр. да добиете Ваш документ од архивата на тм – Скопје) изберете од изборникот: „SEND US A MESSAGE“.

Нашата поштенска адреса е:

 • 1000 Skopje, bul. „Partizanski odredi“ br.151, B-3, M-3

Електронската пошта доставете ја до следнивa адресa:

Доколку имате потреба од контакт со некој од вработените, преку изборникот побарајте “ЗА НАС

Телефонските броеви во седиштето на тм – Скопје се следниве:

 • +389 2 2040319 ;  +389 2 2040726;  +389 75 282808; +389 70 205394

За понатамошни информации јавете се, ќе бидеме среќни да ве услужиме.

Send us a message

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  • Контактирајте со нас на социјалните мрежи

  Any Question at

  +389 2 2040319
  +389 2 2040726
  +389 75 282808

  Mon-Fri

  7.30h – 15.30h (CET)

  Send your mail at

  cubus@cubus.com.mk