ВРАБОТУВАЊЕ И СОРАБОТКА СО ПРАВНИ ЛИЦА

Ве покануваме да ни ги претставите своите работни квалификации. Ве охрабруваме  да остварате контакт со нашите овластени вработени. Нам ни требате заради задоволување на нашите потреби од соодветна работна сила.
Ги покануваме и правните лица кои се заинтересирани за соработка во областа на градежништвото.
Придружете ни се во изградбата, аплицирајте пополнувајќи го формуларот.

Any Question at

+389 2 2040319
+389 2 2040726
+389 75 282808

Send your mail at

cubus@cubus.com.mk