Актуелности

1-Prizemje

Станбено-деловен објект на ул. Пандил Шишков, населба Аеродром во Скопје.

Арх. Меланија Тодорова

Арх. Симона Серафимовска


 

Спот - Дилбер Стана.


 

Grand Prix награда ECDL 2013г. - Општина Карпош.