Text Size
   

Писма

www.triagolnik.org.mk

Почитуван г-дине Тодоров,

Од името на центар за неформално образование ТРИАГОЛНИК би сакале да ви ги честитаме претстојните празници и да ви посакаме успешна работна година.

Воедно би сакале да ви искажеме и благодарност за поддршката која ни ја дадовте во реализација на програмата Голем брат/голема сестра која се имплементираше во склоп на проектот Зајакнување на капацитетите на вработените и штитениците во детски дом “11 Октомври”. Програмата со 5-те момчиња во која беше вклучен и Тони Симиќ заврши месецов. Иако повеќе не е дел од вашиот клуб, за да не се изневери довербата на децата со него одржаа уште една средба. Впечатоците на децата, домот, и нашите се големи и се надеваме дека во иднина ќе имаме можност за други соработки.

Со почит,

Елена Џартовска

Координатор на проект
ТРИАГОЛНИК, центар за неформално образование

тел/фах: +389 2 3290 389

ул.”Ленинова” бр.3, 1000 Скопје

Посетители во моментов

We have 140 guests online