Text Size
   
Untitled-17.

Актуелности

1-Prizemje

Станбено-деловен објект на ул. Пандил Шишков, населба Аеродром во Скопје.

Арх. Меланија Тодорова

Арх. Симона Серафимовска


 

Спот - Дилбер Стана.


 

Grand Prix награда ECDL 2013г. - Општина Карпош.


 

Наскоро...

 

Изработка на Идеен проект за станбен простор на улица Симеон Кавракиров
Идејното решение за објектот на улицата Симеон Кавракиров можете да го погледнете ако кликнете тука Останатите станови од понудата на ДГ Кубус можете да го видите ако кликнете на опцијата ПРОДАЖБА или опцијата ПРОЕКТИ. Доколку сакате да пребарувате по големина на стан или деловен простор, одберете ги опциите од насловната страна сместени Изработка на Идеен проект за станбен простор на улица Симеон Кавракиров
Во подготовка е проект за станбена зграда на улица Балканска во населба Кисела Вода.
Становите од понудата на ДГ Кубус можете да ги видите ако кликнете на опцијата ПРОДАЖБА или опцијата ПРОЕКТИ.
Доколку сакате да пребарувате по големина на стан или деловен простор, одберете ги опциите од насловната страна сместени во редот на  изборникот.

Дејности

200 Најголеми и најуспешни

Еуро Бизнис центарот во соработка со Централниот регистар на Република Македонија и со
поддршка на Министерството за економија оваа година изврши рангирање  на македонските
фирми врз основа на финансиските податоци за 2009 година.
Во листата на најголеми и најуспешни фирми во Република Македонија во изминатата година,  ПЗУ „Филип Втори“ се наоѓа на 111. место на листата на 200-те најголеми фирми и на 26. место на листата на најуспешни.
200mk_image
Еуро Бизнис центарот во соработка со Централниот регистар на Република Македонија и со поддршка на Министерството за економија оваа година изврши рангирање  на македонските фирми врз основа на финансиските податоци за 2011година.
Во листата на најголеми и најуспешни фирми во Република Македонија во изминатата година, CUBUS се наоѓа на 196 место на листата на 200-те најуспешни фирми и на 18 место на листата на најбрзорастечки.
По раст на добивката во последите 5 години CUBUS се наоѓа на 34 место во Р.Макединија.

Forton-MKA

forton

Видео пренос

1203435112861_EX85-Megapixel-IPДиректен видео пренос од градилиште

 

ИТ Сервиси & Едукација

kingslogo

Посетители во моментов

We have 95 guests online